Közösségfejlesztő programok

Közösségfejlesztő táboraink és programjaink az osztály, és a közösség csoportdinamikáját erősítik,  az esetleges feszültségekre segítenek megoldást találni.

közösségfejleszt
img kozfejl trening 2
img kozfejl trening 3

Csapatépítő tréning

Ismerjük az iskolai hétköznapokat,...

…tudjuk, hogy a nagy rohanásban, a tanórák, dolgozatok, adminisztratív teendők kavalkádjában nem mindig jut idő arra, hogy folyamatosan nyomon kövessük, mi történik az osztályban, s csak utólag tudjuk meg, ha valami baj van.

Közösségfejlesztő foglalkozásaink ezekben a helyzetekben nyújtanak segítséget. Hiszünk abban, hogy ha a gyerekek jobban megismerik önmagukat és a másikat, ha játékos formában feloldódnak a feszültségek, ha az adott konfliktust közösen fel tudjuk dolgozni, akkor a konfliktusok nem állandósulnak, nem súlyosbodnak.

Tapasztalataink szerint szükség lehet rá, hogy több alkalommal dolgozzunk a gyerekekkel. Ilyen esetekben a pedagógusokkal való egyeztetés után állapodunk meg abban, hogy milyen keretek között tudunk a gyerekeknek a legjobban segíteni. Díjazás megegyezés szerint.

Csapatépítő osztálykirándulás

3 nap intenzív együttlét,
1 örökre szóló élmény!

A legjobb lehetőség, hogy igazi, szoros közösséggé kovácsolódjon az osztály!

A korosztálynak és az adott osztály temperamentumának megfelelően, egy fiktív történetbe ágyazva kínálunk három napos tréningeket, izgalmas kihívásokat, váratlan helyzeteket, melyekkel a gyerekeknek együtt kell megküzdeniük.

Ha a szokásos városlátogató osztálykirándulásoknál többre vágytok, ez egy igazán remek lehetőség. A kirándulás helyszíne egy, a lakóhelytől nem túl messzi kulcsosház (budapesti iskolák esetén több helyszínt ismerünk a Pilisben, Börzsönyben), hogy az utazásra minél kevesebb időt és pénzt kelljen áldozni. A napi egyszeri meleg étkezés megszervezésében is szívesen segítünk, a környéken található étteremben vagy házhozszállítással. A többi étkezés lebonyolítása a házban történik, ezt előzetesen megbeszéljük, a bevásárlás, a közös hideg étkezések megszervezése a program részei.

További részletekért keressetek minket bizalommal a megjelölt elérhetőségeinken.

Díjazás megegyezés szerint.

Érdekelnek a közösségfejlesztő programok