Munkatársaink

Kik vagyunk? Miben hiszünk? Tudj meg rólunk többet!

img rolunk klau

Emődi Klaudia

Mit szeretek benne? Az érzést, mikor egy foglalkozás után hazafelé tartva felidéződnek arcok, gesztusok, mert megtörtént egy találkozás, elhangzott egy mondat, ami előtte soha, megszületett egy felismerés.

img rolunk dori

Horváth Dóra

A drámaóra az egyik legjobb terep arra, hogy büntetlenül kísérletezzünk és megtanít arra, hogy a valóságban is felismerjük azt, hogy az éremnek jellemzően nem csak két oldala van. Hanem sokkal több…

Patrik - színész, drámatanár

Benedek Patrik

Gimnazista voltam, mikor találkoztam a színházzal, s benne mindennel, ami értékes, éltető és biztató. Megtapasztaltam, hogy a színház olyan szépen formált találkozás, mely mindenkit összeköt és változásra késztet.

rounded in photoretrica

Balogh Zsófia

Már kisgyerekkorom óta érdeklődtem a színház iránt, mégis aránylag későn, a gimnáziumi éveim alatt jöttem rá, hogy ki szeretném magam próbálni benne. Így kerültem be a színjátszó szakkörbe.

Gabi - színész, drámatanár

Király Gabriella

Zene és játék. Ez a két tevékenység határozza meg az életemet. Sok évig tanítottam, kórusokat, színjátszó köröket vezettem. Szerencsésnek érzem magam, hogy értékében megkérdőjelezhetetlen művészeti formák alakították a hétköznapjaimat.

Zalán - színész, drámatanár

Haragonics Zalán
Színház, zene és pedagógia. Azt hiszem, jelenleg ez a három alappillére az életemnek. A színház és a zene szeretete gyerekkoromba nyúlik vissza; sokáig zongoráztam zeneiskolában, anyukámmal pedig rendszeresen jártunk színházba, operába, komolyzenei koncertekre.

Érdekelnek a színházi nevelési programok